Evangelisatiewerk Evangelisatiewerk

Het doel van het evangelisatiewerk is om onze buiten/randkerkelijke medemens kennis te laten nemen van de liefde van God , het christelijk geloof en onze kerk.  De evangelisatiecommissie wil dat op twee manieren vorm geven : via een ‘netwerkaanpak’ en via ‘een aantal activiteiten’.
 
 

lees meer »
 
Bergambachtse Ontmoetings Brunch (BOB) Bergambachtse Ontmoetings Brunch (BOB)

De Bergambachtse Ontmoetings Brunch is voor het eerst van start gegaan op 17 mei 2015. Het doel van de BOB was en is nog steeds om onze buiten/randkerkelijke medemens op een ‘laagdrempelige manier’ te laten kennismaken met het Evangelie van Jezus Christus. Tijdens de brunch is er een korte meditatie, zingen we een aantal liederen en er is tijd voor ontmoeting en gesprek. Er zijn broodjes en er is soep.
 

lees meer »
 
Start nieuwe Emmaüskring Start nieuwe Emmaüskring

Dit voorjaar hebben we het 2e seizoen van de Emmaüskring afgesloten. We namen afscheid van een zestal trouwe deelnemers. Eén daarvan stroomt door naar de leeskring. Een ander deed in het 2e seizoen belijdenis van het geloof elders in een gemeente. Het was bijzonder om deze dienst met alle deelnemers bij te wonen. Voor een deelnemer was het de eerste keer dat een kerkdienst werd bezocht.
 
 

lees meer »