Wijziging bankrekeningnummer Wijziging bankrekeningnummer

Wijziging bankrekeningnummer
Onze huisbankier SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer) maakte gebruik van de systemen van Van Lanschot Bankiers voor het verzorgen van het betalingsverkeer. Vanaf 1 november 2018 heeft SKG een contract afgesloten met de Rabobank waardoor ons bankrekeningnummer wijzigt. Met ingang van 1-11-2018  is het bankrekeningnummer van het College van Kerkrentmeesters gewijzigd in NL72RABO.0373.7352.00.

Graag vragen we uw aandacht voor de volgende zaken:

• Heeft u een periodieke overboeking in internetbankieren naar de bankrekeningen van onze gemeente? Dan ziet u bij de overboekingen na 1 november 2018 dat deze overboeking is doorgestuurd naar de nieuwe rekening van onze gemeente via de ‘Overstapservice’. U dient dan het rekeningnummer in internetbankieren wijzigen.
  • Heeft u nog acceptgiro’s van onze gemeente liggen met ons oude rekeningnummer? Via internetbankieren kunt u deze nog gewoon blijven overmaken, maar vanaf heden a.s. kunt u deze acceptgiro’s niet meer fysiek inleveren bij uw bank.

Vriendelijk verzoeken wij u het nieuwe bankrekeningnummer in het vervolg te gebruiken voor de betaling van uw vrijwillige bijdragen, collectebonnen en giften.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met het college van kerkrentmeesters.