Hartelijk welkom Hartelijk welkom

Hartelijk welkom op de site van de Hervormde Gemeente van Bergambacht. Wij maken deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland. (PKN)
Met behulp van de menu's en submenu's kunt u uitgebreide informatie verkrijgen over onze gemeente.
Actuele zaken  vindt U in het submenu 'Laatste nieuws

Kom doe mee - 2 Kom doe mee - 2
(Nehemia 8:9)
‘Schuif maar eens op dan ga ik even naast je zitten. Snap je wat we zojuist hebben gelezen? Kom, dan lezen we het samen nog een keer; zin voor zin.’ De ouderling houdt zijn vinger erbij, het kind spelt de woorden één voor één. Vóór hen zitten twee oudere dames gebogen over de tekst; ze verwonderen zich over wat zelezen. In de hele kerk zitten mensen in groepjes rond een open Bijbel en praten er met elkaar over.

Liturgie kerkdiensten Liturgie kerkdiensten
U kunt in de loop van de zaterdag het Bijbelgedeelte voor de daarop volgende diensten al een keer lezen als voorbereiding op dienst. Ook als u het gedeelte na de dienst nog eens na wilt lezen blijft de informatie beschikbaar. U vindt deze informatie achter de voorganger bij de optie ‘meer details’ in het menu "kerkdiensten".