Hartelijk welkom Hartelijk welkom

Hartelijk welkom op de site van de Hervormde Gemeente van Bergambacht. Wij maken deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland. (PKN)
Met behulp van de menu's en submenu's kunt u uitgebreide informatie verkrijgen over onze gemeente.
Actuele zaken (6 items) vindt U in het submenu 'Laatste nieuws

Levenslessen Avondmaal Levenslessen Avondmaal
Hoe: Blijf in Mij en Ik in U?
Door: Goddelijke omhelzing!

En Hij zei: Laat Mij gaan, want de dageraad is aangebroken. Maar hij zei: Ik zal U niet laten gaan, tenzij U mij zegent. (Genesis 32 vers 26)
Blijf in Mij, en Ik in u. Zoals de rank geen vrucht kan dragen uit zichzelf, als zij niet in de wijnstok blijft, zo ook u niet, als u niet in Mij blijft.(Johannes 15 vers 4)

Liturgie kerkdiensten Liturgie kerkdiensten
U kunt in de loop van de zaterdag het Bijbelgedeelte voor de daarop volgende diensten al een keer lezen als voorbereiding op dienst. Ook als u het gedeelte na de dienst nog eens na wilt lezen blijft de informatie beschikbaar. U vindt deze informatie achter de voorganger bij de optie ‘meer details’ in het menu "kerkdiensten".