Vakantiebijbelclub Vakantiebijbelclub

Beste gemeenteleden,
Zoek eerst het koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid! Nog een paar weken en dan is het zover: de VakantieBijbelClub! Op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 oktober zijn alle kinderen van groep 1 tot en met groep 8 van harte welkom in De Schakel. De zaal gaat open om 9.45 uur en op dinsdag en woensdag sluiten we om 12.00 uur af. Op donderdag is een actieve dag die we afsluiten met een broodje, de kinderen gaan dan om 14.00 uur naar huis. Op zondag is de afsluitende kerkdienst waarin we met elkaar als gemeente ook stil hopen te staan bij het thema van deze week.

Tijdens deze VakantieBijbelClub willen we met de kinderen op zoek gaan naar Jezus. Het thema is ‘Zoek het uit!’ We willen aan de hand van Bijbelverhalen van alles uitzoeken over Jezus. Waar woont Hij bijvoorbeeld en wat doet Hij en wat weten de kinderen over Hem.

Om de organisatie soepel te laten verlopen is de hulp hard nodig van vrijwilligers en tieners die maatschappelijk stage willen lopen.  U/jij kunt zich daar voor opgeven via mailadres ' Vooral voor de dinsdag en donderdag zoeken we nog hulp.
Voor de knutselwerkjes zijn we nog op zoek naar lege keukenrollen en lege monatoetjes verpakkingen. U kunt deze spullen inleveren bij Marlies van der Knijff, Schoolstraat 49.

Tijdens de VakantieBijbelClub is er oppas aanwezig voor de baby’s en/of peuters van de vrijwilligers.

Op 11 oktober a.s. bent u/jij van harte welkom op de vrijwilligersavond, vanaf 20.00 uur in de Schakel, waar we onder genot van koffie of thee én iets lekkers graag dieper ingaan op het thema en uitleg geven over de verschillende activiteiten. Ook als u/jij zich nog niet heeft aangemeld bent u van harte welkom. Wij bevelen deze avond zeer bij u/jij aan.

Het VBC team:
Margriet Moree, Nick van Herk, Mariska Heijns, Joanne Verkerk, Marleen Verdoold, Jeanine Steijgerwalt, Geert ter Harmsel, Marianne Visser, Jolanda de Jong