Shalom I en II Shalom I en II
Club Shalom 1

Een club voor jou, wanneer je tussen de 12 en 14 jaar oud bent! Eén keer in de 14 dagen komen we bij elkaar op de woensdagavond in de Schakel van 19.00 tot ca. 20.30 uur. Op deze avonden praten we met elkaar over een thema die te maken heeft met het geloof. Daarnaast is er ook tijd ingeruimd voor ontspanning! Ben je tussen de 12 en 14 jaar? Dan ben je van harte welkom.

Club Shalom 2

Je bent wat ouder? Dan is Shalom 2 iets voor jou. De clubavonden van tienerclub Shalom 2 worden tijdens het winterwerk om de twee weken op vrijdagavond gehouden in de Schakel. We beginnen om 19.30 uur. Het doel van de club is om jullie jongeren van 15 – 17 jaar op een ontspannen wijze te bereiken met het evangelie van onze Heere Jezus Christus
 
Kamp Shalom Kamp Shalom
Rond Hemelvaart zijn de tieners van Shalom op kamp geweest. Het was goed om te ervaren dat het een hechte en gezellige groep is (die ook zonder telefoon kunnen). Ook dat de tieners, ondanks de verschillen die er zijn, op een positieve manier met elkaar omgaan. De leiding had een afwisselend programma in elkaar gezet. Hierbij was ruimte voor ontspanning, en ook tijd voor bezinning. We willen Anne, Bart, Daniëlle, Geertjan en Gilles bedankt voor de goede zorgen voor de tieners van onze gemeente.
 
Groet,
Kees en Bastiaan