Operatie Africa Operatie Africa
Zoals u waarschijnlijk gehoord of in de nieuwsbrief gelezen hebt, gaan Margreet, Kenneth en de kinderen verhuizen. Ze zijn al volop voorbereidingen aan het treffen, het is een nogal ingrijpende verhuizing van Blantyre in Malawi naar Amersfoort in Nederland. De tickets zijn geboekt voor half januari. De eerste paar weken zullen ze nog in Bergambacht verblijven. Het betekent ook dat de projecten waar ze mee bezig zijn afgerond zullen gaan worden. Het langstlopende project: de medische kliniek in Machinchiri zal voortgezet worden door een Nederlandse vriendin die hiervoor al fondsen aan het werven is.

Het veeteelt programma is overgedragen aan een lokale werkgroep onder toezicht van de dorpsraad van Chilaweni, dit programma is ondertussen zelfvoorzienend.
Het herstel van de beschadigde huizen is bijna afgerond. Vóór de regenperiode, eind november, moeten de huizen weer wind en waterdicht zijn. Als er nog genoeg projectgeld is willen ze nog enkele arme gezinnen helpen met zaaigoed voor de nieuwe oogst. Dit zal in overleg met de dorpsraad gedaan worden zodat de juiste mensen geholpen worden. Nog genoeg te doen, maar ook genoeg om met dankbaarheid op terug te kijken, dat er met Gods hulp toch verbetering in de leefomstandigheden van meerdere families is gekomen. Dank ook aan velen die dit werk de afgelopen jaren hebben gesteund.
 
Een hartelijke groet van de TFC Margreet & Kenneth
terug