Zendingscommissie (voor de GZB) Zendingscommissie (voor de GZB)
De zendingscommissie activeert de gemeente in haar verbondenheid met het zendingswerk. Zij handelt vanuit de zendingsopdracht in Mattheus 28: 19. Onze gemeente is vanwege haar missionaire roeping en opdracht, in heel haar bestaan gericht op getuigenis en dienst aan hen die het Evangelie niet kennen of daarvan vervreemd zijn, opdat ook zij delen in het heil in Jezus Christus.

 
Het Pinksterfeest, ligt weer achter ons Het Pinksterfeest, ligt weer achter ons
Het heilsfeit dat vaak verbonden wordt met zending, nl. het Pinksterfeest, ligt weer achter ons. We hopen dat het nog niet vervaagd is. De uitstorting van de Heilige Geest is toch juist het feit wat ons nog bezig moet houden. De Heere Jezus zei immers: ‘Ik zal u geen wezen laten’, en dat is ook gebeurd. 
lees meer »
 
Zending is dat wat voor jongeren? Zending is dat wat voor jongeren?
Heb je altijd al eens willen ervaren wat zendingswerk is? Wil je weten hoe het leven van een zendingswerker eruitziet? Dan ben je bij de GZB op het goede adres. De GZB heeft diverse mogelijkheden voor korte termijn uitzendingen. Via  Experience 10 27 biedt de GZB unieke ervaringsreizen voor jongeren. Denk jij er over na of een uitzending via de GZB iets voor jou is? Kom naar het zendingsjongerenweekend
https://www.gzb.nl/head-menu/jongeren/zendingsjongerenweekend
lees meer »
 
Laat je zien! Laat je zien!
Het GZB-jaarthema 2018/2019 is ’Laat je zien!’ De GZB gelooft dat het Evangelie voor iedereen is. Jezus Zelf heeft ons laten zien dat er geen grenzen zijn aan Gods liefde. Iedereen werd door Hem gezien en uitgenodigd om het Koninkrijk van God binnen te gaan. In navolging van Jezus zijn wij ook geroepen om oog te hebben voor de mensen om ons heen, in het bijzonder voor mensen die gemakkelijk over het hoofd worden gezien. Dat begint dichtbij, maar gaat ook grenzen over. Met het thema ’Laat je zien!’ willen we samen ontdekken hoe we als kerk wereldwijd meer oog krijgen voor mensen om ons heen.
 
 
Nieuws uit Malawi Nieuws uit Malawi
Misschien zoekt u/jij het laatste nieuws uit Malawi.
Alle berichten staan in het menu "Malawi - nieuws " onder het hoofdmenu "Welkom". 
Even doorklikken en u/jij bent er.
 
Nieuwsbrief van Familie Lubbers Nieuwsbrief van Familie Lubbers

Lieve familie en vrienden, In deze nieuwsbrief zullen jullie lezen over de voorbereidingen op onze terugkeer naar Nederland en ook over het mooie werk waar we ons deze laatste maanden nog voor inzetten en volop van genieten… Wat past psalm 121 daar prachtig bij: ‘Hij is onze schaduw, Hij is er altijd. God bewaart heel ons leven, ons komen en gaan.’

lees meer »
 
Postzegels en kaarten sparen voor de zending Postzegels en kaarten sparen voor de zending
Al vele jaren sparen mensen gebruikte postzegels en kaarten voor de zending. Dit levert ieder jaar enkele tienduizenden euro’s op, waarmee lopende projecten worden ondersteund. Het is fijn om te merken dat er in Bergambacht ook mensen zijn die de GZB op deze manier willen steunen. Regelmatig kunnen we dozen vol postzegels en kaarten overhandigen aan de GZB.
 
 
lees meer »