Afscheidsavond Familie Eisinga Afscheidsavond Familie Eisinga
Wij hopen dat de datum 29 augustus inmiddels dikgedrukt in uw/jullie agenda staat. ’s Avonds hopen wij als gemeente (jong en oud)  op een informele manier afscheid te nemen van de familie Eisinga.  De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en wordt gehouden in De Schakel.
lees meer »
 
Jeugdwerk - Een kostbare gave Jeugdwerk - Een kostbare gave
Beste bezoeker, 
Onder het hoofdmenu "jeugdwerk" is een belangrijk artikel te lezen.
Hier klikken voor een snelle verbinding.
 
 
Beroepingscommissie Beroepingscommissie
Als beroepingscommissie waren we blij verrast dat er veel gemeenteleden namen hebben ingediend. Hartelijk dank hiervoor.
lees meer »
 
Afscheids- en intrededienst ds.R.R. Eisinga Afscheids- en intrededienst ds.R.R. Eisinga
De afscheidsdienst van de gemeente van Bergambacht staat gepland op 1 september 2019 en de intrede- en bevestigingsdienst in de gemeente van Gorinchem op 15 september 2019. 
 
 
Tentdienst 25 augustus Tentdienst 25 augustus
De dienst voor jong en oud (met het kinderkoor) start om 13.00 uur, de spreker is dominee P.J. Visser. 
lees meer »
 
Collectebonnen Collectebonnen
In toenemende mate wordt er door gemeenteleden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om digitaal collectebonnen te bestellen via deze site ' Hervormd Bergambacht.nl'  Voor wie dit gemak nog niet heeft ontdekt: Onder het kopje Financiën van het hoofdmenu vindt u het bestelformulier . Na de bestelling en de betaling op rekeningnummer NL72RABO.0373.7352.00. o.v.v.
De via de website bestelde collectebonnen worden om de week bij u thuis bezorgd. Dit betekent dat de bezorging na het plaatsen van uw bestelling maximaal circa twee weken op zich kan laten wachten. Heeft u de collectebonnen sneller nodig, komt u dan op dinsdagavond even langs.. 
 
Volmacht ambtsdragersverkiezing Volmacht ambtsdragersverkiezing
Bijgaande volmacht kunt u downloaden en afdrukken.