Afscheidsavond ds. Eisinga Afscheidsavond ds. Eisinga
Tijdens de morgendiensten op 2 juni jl. is er een informatiebrief omtrent de afscheidsavond van ds. Eisinga uitgedeeld. Deze avond is op D.V. donderdag 29 augustus vanaf 20.00 uur (inloop 19.30 uur) in De Schakel. 
lees meer »
 
Beroepingswerk Beroepingswerk
In de vorige kerkbode heeft u kunnen lezen dat we als beroepingscommissie begonnen zijn. Gelukkig hebben we als gemeente de komende maanden nog twee predikanten. We weten dat dit niet van lange duur is want ds. Eisinga neemt begin september afscheid van ons.
Als commissie hebben we heel wat zaken zorgvuldig te regelen. 
lees meer »
 
Afscheid en intrede ds.R.R. Eisinga Afscheid en intrede ds.R.R. Eisinga
De afscheidsdienst van de gemeente van Bergambacht staat gepland op 1 september 2019 en de intrede- en bevestigingsdienst in de gemeente van Gorinchem op 15 september 2019. 
 
 
Vrijwilligerapp Vrijwilligerapp
Op de gemeenteavond van 16 mei hebben jullie al een voorproefje gehad: we zijn gestart met de vrijwilligerapp. Je kunt in de app een account aanmaken en daar je voorkeuren en beschikbaarheid doorgeven met betrekking tot het vrijwilligerswerk binnen onze gemeente.
De app werkt als een database: 
lees meer »
 
Collectebonnen Collectebonnen
In toenemende mate wordt er door gemeenteleden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om digitaal collectebonnen te bestellen via deze site ' Hervormd Bergambacht.nl'  Voor wie dit gemak nog niet heeft ontdekt: Onder het kopje Financiën van het hoofdmenu vindt u het bestelformulier . Na de bestelling en de betaling op rekeningnummer NL72RABO.0373.7352.00. o.v.v.
De via de website bestelde collectebonnen worden om de week bij u thuis bezorgd. Dit betekent dat de bezorging na het plaatsen van uw bestelling maximaal circa twee weken op zich kan laten wachten. Heeft u de collectebonnen sneller nodig, komt u dan op dinsdagavond even langs.. 
 
Volmacht ambtsdragersverkiezing Volmacht ambtsdragersverkiezing
Bijgaande volmacht kunt u downloaden en afdrukken.