Jonge lidmatenkring 30 oktober Jonge lidmatenkring 30 oktober
Voor de gemeenteleden die afgelopen jaar of de jaren ervoor belijdenis hebben gedaan, is er d.m.v. de jonge lidmatenkring de mogelijkheid tot een stuk verdieping in de Bijbel en gesprek met elkaar. Op woensdagavond 30 oktober om 20.00 uur staat de eerste avond gepland in De Schakel. Proponent Rick Boele zal de avond leiden aan de hand van het boek van Herman Selderhuis: 'Morgen doe ik het beter'. De ondertitel is 'een gids voor gewone christenen'. In het kort gezegd gaat het telkens over de vraag: hoe kan ik nu een beter christen zijn? En wat als dit toch weer niet lukt? Ook nieuwe gemeenteleden zijn van harte welkom! Tot de 30e.
 
Bijbelkringen aan de slag met Samuel Bijbelkringen aan de slag met Samuel
In het komende winterwerkseizoen willen we met de verschillende kringen de profeet Samuel volgen. We gebruiken hiervoor het in 2018 uitgegeven boekje uit de Artios-reeks ‘Uw dienaar luistert’ Bijbelstudies uit 1 Samuel van ds. W.J. Westland. Dit boekje kunt u voor € 9,95 aanschaffen bij de plaatselijke boekhandel.
Meer informatie hierover vind je op de pagina over de schakelkring.
 
Beroepingscommissie Beroepingscommissie
Eind juni hebben we de lijst met de ingediende namen van de gemeente naast de advieslijst van de PKN gelegd en op basis daarvan zijn tien predikanten geselecteerd waarvan de beroepingscommissie in de afgelopen weken diensten heeft beluisterd aan de hand van een opgestelde luisterwijzer. (...)
lees meer »
 
Nieuws uit Malawi Nieuws uit Malawi
Misschien zoekt u/jij het laatste nieuws uit Malawi.
Alle berichten staan in het menu Diaconaat/Zending
Even  doorklikken voor Hans en Gerrie en u/jij bent er, of 
voor Margreet en Kenneth hier klikken
 
Collectebonnen Collectebonnen
In toenemende mate wordt er door gemeenteleden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om digitaal collectebonnen te bestellen via deze site ' Hervormd Bergambacht.nl'  Voor wie dit gemak nog niet heeft ontdekt: Onder het kopje Financiën van het hoofdmenu vindt u het bestelformulier . Na de bestelling en de betaling op rekeningnummer NL72RABO.0373.7352.00. o.v.v.
De via de website bestelde collectebonnen worden om de week bij u thuis bezorgd. Dit betekent dat de bezorging na het plaatsen van uw bestelling maximaal circa twee weken op zich kan laten wachten. Heeft u de collectebonnen sneller nodig, komt u dan op dinsdagavond even langs..